Budynki graniczne... Co z nimi?
Moderator: Muzykant
Budynki graniczne... Co z nimi?
Ciekawe co stanie się z budynkiem na jurgowskim przejściu granicznym.
Jakie pomysły na jego zagospodarowanie ma nasza gmina?
Z tego co czytałem na łamach internetowej Gazety Krakowskiej, nasz wójt, Sylwester Pytel powiedział: Nie za bardzo wiadomo, jak go wykorzystać. Stoi w szczerym polu.
Może im podsuniemy pomysł?
Jakie pomysły na jego zagospodarowanie ma nasza gmina?
Z tego co czytałem na łamach internetowej Gazety Krakowskiej, nasz wójt, Sylwester Pytel powiedział: Nie za bardzo wiadomo, jak go wykorzystać. Stoi w szczerym polu.
Może im podsuniemy pomysł?
--== Muzykant ==--
Re: Budynki graniczne... Co z nimi?
Witam
Jestem zainteresowany zakupem tych budynków.. W cele turystyczne.. gastronomia , miejsca noclegowe.. Nie macie moze jakiegos kontaktu do osoby ktora moze wiedziec cos wiecej o tych budynkach??
Wiadomosci prosze pisac na podany mail - maba7@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie
Jestem zainteresowany zakupem tych budynków.. W cele turystyczne.. gastronomia , miejsca noclegowe.. Nie macie moze jakiegos kontaktu do osoby ktora moze wiedziec cos wiecej o tych budynkach??
Wiadomosci prosze pisac na podany mail - maba7@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie
-
- Admin
- gadu: 0
- Kontakt:
Właścicielem budynków był o ile się nie myle Urząd Wojewódzki w Krakowie, który miał je przekazać gminie Bukowina Tatrzańska niestety nie wiem czy doszło to do skutku.
Pewnie jak zwykle chodzi o pieniądze. A swoja droga to strażnica w Jurgowie czyli za Jurgowem bardzo ładna jest i penie kupi ja jakiś prominent za symboliczną złotówkę
serdeczne pozdrówka